maanantai 5. heinäkuuta 2010

Hiroshima

Päästiin Hiroshimaan 4 päivän polkemisen jälkeen. Eipä juuri mitään kerrottavaa edeltäneistä päivistä, pelkkää polkemista. Välillä tuli vettä, välillä paistoi aurinko. Pääsin myös uimaan mereen ensimmäistä kertaa, Ile ei uskaltanut ku oli vähän ruohoa rannassa.

Hiroshimassa ollaan käyty tsekkaan a-bomb mestat, muttei mitään muuta. Kohta Onseniin pesulle. Huomenna aamulla klo 0628 lähtee täältä juna kohti Tokiota, josta sitten vaihdon jälkeen suunta pohjoiseen, Hokkaidoa kohti. Junan päätepysäkkinä toimii Morioka, josta sitten pyörät alle ja rantaan etsimään sopivaa lauttaa Hokkaidon puolelle. Hokkaidossa sitten suunta kohti Sapporoa.


Tuliset paikat vuonna 1945.



Budjetista sen verran, että ollaan puotettu päiväbudjettia johonkin 10e/päivä. Tuolla rahalla nyt ei osteta mitään muutaku ruokaa. Itellä kusi tänään ku joutu ostaan patterin sykemittariin. Tietysti käytetään enemmän ku käydään onseneissa ja pestään pyykkiä, mutta homman tarkotus on säästää rahaa. Ostettiin tosiaan tänään junaliput, jotka makso noin 240e. Tommosen summan jo huomaa ihan kunnolla matkakassassa, vaikka onhan noihin aina varauduttu.

1 kommentti:

  1. hyvin ootte iliman munkkikahavia selvinneet!!!!!!!!!!
    toivottavasti nyt junailunjäläkeen on aikaa katella muutaki ku hurjaa tai kurjaa ojan pohjaa...onko siellä muuten ojia....joko japanin kieli luistaa......onko mopoja???joko susuki on halapa????vilu ja maiju tullee käymään ja kelit helevetin hyvät!!!!
    samalla maitovaralla

    VastaaPoista