tiistai 13. heinäkuuta 2010

Sapporo

Tultiin Sapporoon toissa päivänä. Matkaa satamasta tänne tuli reilu 60 tuskaista kilometriä. Pyörätie oli hyvässä kunnossa ja maasto tasaista, mutta vastatuuli oli ihan naurettava koko matkan. Perille kuitenkin päästiin, vaikkakin väsymys alkoi painaa. Yö vietettiin tuttuun tapaan sillan alla. Tällä kertaa taisi olla lähinnä suurkaupungin keskustaa vietetty yö. Vettä alkoi myös tulla jossakin kohti yötä ja sitä tuli koko seuraava päivä.


Ihme ravintola, piti ruuatki ite kokata

Mentiin käymään Sapporon juna-aseman turisti-infossa, josta Ilkka sitten tunnistettiin Erkin veljeksi. Saatiin yöpaikka Chizurun luota, joka on ollut samalla Suomen kurssilla Erkin kanssa. Sisämajoitushan tietysti kelpaa ja saatiin vielä pyykitkin pestyä. Kiitoksia erittäin paljon Chizurulle kaikesta.


10 kerrosta riittää just ja just


Mitäpä Sapporoon? Sapporohan on uusi kaupunki, jossa ei ole oikeastaan mitään nähtävää turisteille, ainakaan mitään vanhaa. Käytiin tosin katsomassa Sapporon paras nähtävyys, kellotorni. Kuvat kertoo enemmän kuin 1000 sanaa. Käytiin ostamassa tulevaa vaellusta varten topografinen kartta ja vesisuodatin, joka suodattaa kivasti pois Hokkaidoin puroissa vaanivat Echinococcuksen munat.



"The most disapointting sight in Japan"

2 kommenttia:

  1. Toi teidän Suomi-törmäys on kyllä ihan hilltön taasen. :-)

    Vedin ton saman kymmenkerroksisen Lotteriassa toissapäivänä.. odottelen vielä sydänkohtausta. Ei ollu kyl häävi.

    VastaaPoista
  2. hyvä hyvä aina erkin veljelle sijaaaaa löytyyy....jos ne tietäisi että arvin veli on vilu niin taksilla loppumatka ja hksininen käteen ja mankelit lähimpään laaaanaojaan!!!!!!

    VastaaPoista